Close

13. 11. 2019

Přihodila se Vám porucha auta v Brně nebo jeho okolí? Využijte autopůjčovnu!

autopůjčovna brno

Naším novým partnerem je brněnská autopůjčovna Fénix, kterou můžete využít kdykoliv v případě problému spojených s poruchou vašeho vozidla v Brně nebo okolí a stejně tak lze autopůjčovnu využít také pro běžné krátkodobé nebo dlouhodobé zápůjčky osobních vozidel. Pronájem jakýchkoliv vozidel, které nabízí i autopůjčovna Brno, nemusí být problém jen firem a velkých společností, ale můžeme si auto zapůjčit i jako soukromá osoba. Využití je tedy různé.

Kdy můžeme pronájem vozidel využít

Pokud máme před sebou velkou zakázku a je potřeba přepravit zboží nebo materiál do výroby, můžeme si zapůjčit dodávku, se kterou vše zvládneme. Služby nabízí i autopůjčovna Brno. Je to hlavně výzva pro začínající podnikatele a živnostníky, protože ve většině případů ještě nedisponují vlastními vozy, ale ke své práci je nutně potřebují. Nejen užitkovou dodávku si můžeme zapůjčit. Na výběr máme také dodávky osobní pro přepravu osob, třeba na firemní školení nebo v případě, že chceme se svou početnější rodinou odjet na výlet.

Co se týká osobních aut, zde si můžeme zapůjčit jakýkoliv vůz, který potřebujeme. Jde například o prestižní vozidlo pro obchodní jednání, na služební cestu nebo jen tak na rande. Ale vozy si můžeme pronajmout i pro nějakou rodinnou oslavu, jakou je svatba, i tyto vozy nabízí autopůjčovna Brno.

Výhody pronajatých vozidel

Máme – li zdůraznit určité výhody pronajatých vozidel, můžeme začít třeba tím, že všem zákazníkům je poskytován poměrně velký výběr různých modelů a to především značky Škoda. Na nás je, abychom si mezi nimi vybrali ten, který nám vyhovuje nejvíce. Také je velmi podstatné, abychom si hned na začátku odpověděli právě na tuto otázku, jaké auto vlastně potřebujeme. Je to velmi důležité, protože pokud jdeme rozhodnuti, že si zapůjčíme osobní dodávku, abychom vyvezli naše ratolesti na výlet, a přitom se nám zalíbí luxusní kabriolet, z výletu asi nic nebude.

Výhody spočívají především v časové úspoře, protože pronajmout si vozidlo můžeme v podstatě ihned. Dále je výhodou to, že se v takovém případě nemusíme starat o pravidelný servis vozu, který je spojen s povinnou výměnou pneumatik, neřešíme u koho si pojistit vozidlo a nemusíme kupovat dálniční známky. To je v kompetenci autopůjčovny.

Výhody pro společnosti nabízí i autopůjčovna Brno

Velkou výhodou, a to zejména pro společnosti je fakt, že pronájmem vozidel můžeme snížit základ daně z příjmu, který je snížen v důsledku nákladů na pronájem vozidel. Firmy si pronajímají vozidla třeba pro své zaměstnance na služební cestu nebo pro hromadnou přepravu zaměstnanců na školení, veletrhy a podobně.

Co je potřeba k pronájmu vozidel

Samozřejmostí jsou platné doklady, bez kterých to opravdu nepůjde. Musíme mít tedy platný řidičský průkaz, občanský průkaz a také hotovost pro zaplacení kauce. V mnohých případech je potřeba vědět, že autopůjčovna požaduje věk řidiče 23 let a jeho zkušenosti s řízením vozidla až 2 roky.