Close

15. 2. 2016

Studenti v autopůjčovnách

Studenti s ISIC kartou u nás mají slevu

Každý z nás někdy studoval a co si budeme povídat, není to jednoduché. Člověk se musí neustále něco učit, připravovat se na zkoušky, testy a různé zápočty. Jelikož je ale v nejlepších letech, potřebuje se také bavit a ne jen sedět doma a dívat se do učebnic. A zábava něco stojí. Na řadu přichází různé brigády, kde se dají nějaké ty peníze vydělat. Vyděláváním peněz se nám ovšem krátí časový fond potřebný na učení a zábavu. Když to shrneme, je to začarovaný kruh. Některé činosti jdou jednoduše proti sobě.

STUDENTI MUSÍ OPTIMALIZOVAT

Jelikož student není hloupý, začne přemýšlet, kde vydělat více peněz, aby se mohl bavit a zároveň nestrávil v práci většinu času. Přeci jenom po práci je člověk unavený a potřebuje opět určitý čas, kterého je neustále nedostatek, na regeneraci. Další alternativou je hledat na trhu produkty, které jsou pro studenty levnější. V této oblasti přichází na řadu firma GTS ALIVE, která vydává studentům a učitelům karty ISIC, které jsou uznávané ve 130 zemích po celém světě. Tyto karty přinášejí jejich držitelům nepřeberné množství poskytovaných slev na různé kulturní, sportovní, zábavní akce. Také můžete s kartou získat slevy při nejrůznějších nákupech.

AUTOPŮJČOVNA AUTOMOC NABÍZÍ 10 % SLEVU

Také naše autopůjčovna se rozhodla podpořit mládež a nabízí všem držitelům karty ISIC 10% slevu z nájemného při vypůjčení jakéhokoli automobilu v naší autopůjčovně. Stačí se prokázat jednou z karet, které jsou na této stránce vyobrazeny a sleva je vaše. Při opakovaných pronájmech a bezeškodním průběhu, lze dohodnout vypůjčení vozidla bez kauce.