Close

20. 9. 2019

Autopůjčovna Praha nabízí pohodlí

půjčení auta

Naše autopůjčovna Automoc Praha nabízí svým klientům pohodlí v podobě dobré dostupnosti pobočky, velice vstřícné pracovní době, výběrem z velmi dobře známých vozidel Škoda. Naše kancelář se nachází v samém centru Prahy nedaleko náměstí Míru. To znamená, že pokud si jdete vyzvednout automobil do půjčovny, nemusíte se trmácet na kraj Prahy, ale můžete si vybrat ze všech možných variant a nabídky pražské integrované dopravy. Nejblíže se nachází stanice tramvaje Šumavská. Tam se můžete dostat tramvají číslo 10 a 16. O něco dál se nachází stanice tramvaje náměstí Jiřího z Poděbrad. Zde staví tramvaj číslo 11 a 13.

Pokud pojedete metrem, můžete vystoupit ve stanici náměstí Míru či náměstí Jiřího z Poděbrad. Naše kancelář autopůjčovny se nachází přibližně stejně daleko od obou těchto stanic. Na náměstí Míru můžete také vystoupit z autobusu číslo 135 nebo tramvaje číslo 22. Paleta dostupnost MHD je opravdu široká, takže cesta k nám vám zabere minimum času.

Autopůjčovna má otevřeno každý den

Naše autopůjčovna má otvírací dobu denně od 7:00 do 19:00 hodin. Otevřeno máme každý den, včetně svátků a víkendů. Takto vstřícnou otvíračku přeci jen u málokteré místní autopůjčovny naleznete. Auto si u nás ve smluvenou dobu vyzvednete a opět vrátíte, nemusíte řešit, kam auto zaparkovat, jelikož si ho osobně převezmeme a o vše se postaráme.

Autopůjčovna Praha a modré zóny

modré zóny
modré zóny

Pokud potřebujete s naším autem parkovat v Praze, naskýtají se různé možnosti. Na některých vozech máme parkovací oprávnění pro Prahu 2. V hodně městských částech byly postupně zavedeny modré a fialové zóny, takže se na těchto místech musí za parkování platit. Výhodou je, že se většinou platí ve všední den od 8:00 do 20:00. Pozor ovšem na rozdíly, které jsou v každé městské části. Každá Praha má totiž svoje podmínky.

Na fialových zónách se může parkovat o víkendu zadarmo. To je asi jediná společná věc, na které se dohodla celá Praha. Jsou zde určité rozdílnosti, ale sobota a neděle je pro návštěvníky na těchto fialových zónách zadarmo. Pokud máte půjčené auto z naší autopůjčovny a máte svoje auto s parkovací kartou například v autoservisu, lze vaši parkovací kartu převést na náš automobil po čas opravy. Také je možné zřídit parkovací oprávnění na u nás pronajatý vůz, pokud máte trvalé bydliště v konkrétní Praze a parkovací kartu žádnou nemáte.